Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27115
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга Богданівна | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія Зіновіївна | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha Bohdanivna | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia Zinoviivna | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T08:19:00Z | - |
dc.date.available | 2020-10-29T08:19:00Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-29 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів : патент 118438 Україна : МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 27/10 / Маслійчук О. Б., Паска М. З. - № 2017 01590; заявл. 20.02.2017; опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27115 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення м'ясних посічених півфабрикатів включає приготування фаршу з яловичини, введення в нього білкового рослинного компонента і компонентів відповідно до рецептури, перемішування і формування. Як білковий рослинний компонент використовують люпинове борошно, яким замінюють 10 % маси м'яса та на 50 % зменшують частку чорного перцю, за рахунок внесення у фарш порошку кореня дивосилу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясні посічені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | спосіб виготовлення | uk_UA |
dc.title | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів : патент 118438 Україна : МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 27/10 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти та авторські свідоцтва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
патент Паска, Маслійчук (1).pdf | 288.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.