Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27115
Назва: | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів : патент 118438 Україна : МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 27/10 |
Автори: | Маслійчук, Ольга Богданівна Паска, Марія Зіновіївна Masliichuk, Olha Bohdanivna Paska, Mariia Zinoviivna |
Ключові слова: | м'ясні посічені напівфабрикати спосіб виготовлення |
Дата публікації: | 29-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів : патент 118438 Україна : МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 27/10 / Маслійчук О. Б., Паска М. З. - № 2017 01590; заявл. 20.02.2017; опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення м'ясних посічених півфабрикатів включає приготування фаршу з яловичини, введення в нього білкового рослинного компонента і компонентів відповідно до рецептури, перемішування і формування. Як білковий рослинний компонент використовують люпинове борошно, яким замінюють 10 % маси м'яса та на 50 % зменшують частку чорного перцю, за рахунок внесення у фарш порошку кореня дивосилу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27115 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти та авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
патент Паска, Маслійчук (1).pdf | 288.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.