Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27115
Назва: Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів : патент 118438 Україна : МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 27/10
Автори: Маслійчук, Ольга Богданівна
Паска, Марія Зіновіївна
Masliichuk, Olha Bohdanivna
Paska, Mariia Zinoviivna
Ключові слова: м'ясні посічені напівфабрикати
спосіб виготовлення
Дата публікації: 29-жов-2020
Бібліографічний опис: Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів : патент 118438 Україна : МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 27/10 / Маслійчук О. Б., Паска М. З. - № 2017 01590; заявл. 20.02.2017; опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення м'ясних посічених півфабрикатів включає приготування фаршу з яловичини, введення в нього білкового рослинного компонента і компонентів відповідно до рецептури, перемішування і формування. Як білковий рослинний компонент використовують люпинове борошно, яким замінюють 10 % маси м'яса та на 50 % зменшують частку чорного перцю, за рахунок внесення у фарш порошку кореня дивосилу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27115
Розташовується у зібраннях:Патенти та авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
патент Паска, Маслійчук (1).pdf288.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.