Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27115
Title: | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів : патент 118438 Україна : МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 27/10 |
Authors: | Маслійчук, Ольга Богданівна Паска, Марія Зіновіївна Masliichuk, Olha Bohdanivna Paska, Mariia Zinoviivna |
Keywords: | м'ясні посічені напівфабрикати спосіб виготовлення |
Issue Date: | 29-Oct-2020 |
Citation: | Спосіб виготовлення м'ясних посічених напівфабрикатів : патент 118438 Україна : МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 27/10 / Маслійчук О. Б., Паска М. З. - № 2017 01590; заявл. 20.02.2017; опубл. 10.08.2017, Бюл. № 15. |
Abstract: | Спосіб виготовлення м'ясних посічених півфабрикатів включає приготування фаршу з яловичини, введення в нього білкового рослинного компонента і компонентів відповідно до рецептури, перемішування і формування. Як білковий рослинний компонент використовують люпинове борошно, яким замінюють 10 % маси м'яса та на 50 % зменшують частку чорного перцю, за рахунок внесення у фарш порошку кореня дивосилу. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27115 |
Appears in Collections: | Патенти та авторські свідоцтва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
патент Паска, Маслійчук (1).pdf | 288.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.