Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27114
Назва: Пряно-ароматна композиція для виготовлення напівкопчених ковбас : патент 103554 Україна : МПК A23L 1/22, A22C 11/00
Автори: Паска, Марія Зіновіївна
Маркович, Ірина Іллівна
Paska, Mariia Zinoviivna
Markovych, Iryna Illivna
Ключові слова: виготовлення напівкопчених ковбас
пряно-ароматна композиція
Дата публікації: 29-жов-2020
Бібліографічний опис: Пряно-ароматна композиція для виготовлення напівкопчених ковбас : патент 103554 Україна : МПК A23L 1/22, A22C 11/00 / Паска М. З., Маркович І. І. - № 2015 05275; заявл. 28.05.2015; опубл.25.12.2015, Бюл. № 24.
Короткий огляд (реферат): Пряно-ароматична композиція для виготовлення напівкопчених ковбас містить цукор та перець чорний та додатково містить сіль, подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27114
Розташовується у зібраннях:Патенти та авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
патент Паска, Маркович.pdf214.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.