Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27114
Назва: | Пряно-ароматна композиція для виготовлення напівкопчених ковбас : патент 103554 Україна : МПК A23L 1/22, A22C 11/00 |
Автори: | Паска, Марія Зіновіївна Маркович, Ірина Іллівна Paska, Mariia Zinoviivna Markovych, Iryna Illivna |
Ключові слова: | виготовлення напівкопчених ковбас пряно-ароматна композиція |
Дата публікації: | 29-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Пряно-ароматна композиція для виготовлення напівкопчених ковбас : патент 103554 Україна : МПК A23L 1/22, A22C 11/00 / Паска М. З., Маркович І. І. - № 2015 05275; заявл. 28.05.2015; опубл.25.12.2015, Бюл. № 24. |
Короткий огляд (реферат): | Пряно-ароматична композиція для виготовлення напівкопчених ковбас містить цукор та перець чорний та додатково містить сіль, подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27114 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти та авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
патент Паска, Маркович.pdf | 214.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.