Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія Зіновіївна-
dc.contributor.authorМаркович, Ірина Іллівна-
dc.contributor.authorPaska, Mariia Zinoviivna-
dc.contributor.authorMarkovych, Iryna Illivna-
dc.date.accessioned2020-10-29T07:10:19Z-
dc.date.available2020-10-29T07:10:19Z-
dc.date.issued2020-10-29-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00 / Паска М. З., Маркович І. І. - № u 2014 02134; заявл. 03.03.2014; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110-
dc.description.abstractСпосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів включає підготовку м'ясної сировини з різних видів м'яса, посол, приготування фаршу, до якого додають грудинку свинячу шматочками не більше 6 мм, суміш прянощів та спецій згідно з рецептурою. У фарш вводять рослинну добавку - борошно сочевиці пророщеної у кількості до 10 % від загальної маси м'ясної сировини. Свинину жиловану нежирну замінюють м'ясом курятини. Замість перцю духмяного використовують подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectспосіб виробництваuk_UA
dc.subjectпатентuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти та авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2014, патент Паска, Маркович 2.pdf193.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.