Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія Зіновіївна | - |
dc.contributor.author | Маркович, Ірина Іллівна | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia Zinoviivna | - |
dc.contributor.author | Markovych, Iryna Illivna | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T07:10:19Z | - |
dc.date.available | 2020-10-29T07:10:19Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-29 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00 / Паска М. З., Маркович І. І. - № u 2014 02134; заявл. 03.03.2014; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів включає підготовку м'ясної сировини з різних видів м'яса, посол, приготування фаршу, до якого додають грудинку свинячу шматочками не більше 6 мм, суміш прянощів та спецій згідно з рецептурою. У фарш вводять рослинну добавку - борошно сочевиці пророщеної у кількості до 10 % від загальної маси м'ясної сировини. Свинину жиловану нежирну замінюють м'ясом курятини. Замість перцю духмяного використовують подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | напівкопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | спосіб виробництва | uk_UA |
dc.subject | патент | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти та авторські свідоцтва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2014, патент Паска, Маркович 2.pdf | 193.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.