Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110
Назва: | Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00 |
Автори: | Паска, Марія Зіновіївна Маркович, Ірина Іллівна Paska, Mariia Zinoviivna Markovych, Iryna Illivna |
Ключові слова: | напівкопчені ковбаси спосіб виробництва патент |
Дата публікації: | 29-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00 / Паска М. З., Маркович І. І. - № u 2014 02134; заявл. 03.03.2014; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів включає підготовку м'ясної сировини з різних видів м'яса, посол, приготування фаршу, до якого додають грудинку свинячу шматочками не більше 6 мм, суміш прянощів та спецій згідно з рецептурою. У фарш вводять рослинну добавку - борошно сочевиці пророщеної у кількості до 10 % від загальної маси м'ясної сировини. Свинину жиловану нежирну замінюють м'ясом курятини. Замість перцю духмяного використовують подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти та авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2014, патент Паска, Маркович 2.pdf | 193.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.