Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110
Назва: Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00
Автори: Паска, Марія Зіновіївна
Маркович, Ірина Іллівна
Paska, Mariia Zinoviivna
Markovych, Iryna Illivna
Ключові слова: напівкопчені ковбаси
спосіб виробництва
патент
Дата публікації: 29-жов-2020
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів : патент 94207 Україна : МПК (2014.01) A22C 11/00 / Паска М. З., Маркович І. І. - № u 2014 02134; заявл. 03.03.2014; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва комбінованих напівкопчених ковбасних виробів включає підготовку м'ясної сировини з різних видів м'яса, посол, приготування фаршу, до якого додають грудинку свинячу шматочками не більше 6 мм, суміш прянощів та спецій згідно з рецептурою. У фарш вводять рослинну добавку - борошно сочевиці пророщеної у кількості до 10 % від загальної маси м'ясної сировини. Свинину жиловану нежирну замінюють м'ясом курятини. Замість перцю духмяного використовують подрібнену суміш трави чебрецю та ягід ялівцю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27110
Розташовується у зібраннях:Патенти та авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2014, патент Паска, Маркович 2.pdf193.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.