Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27107
Назва: Спосіб підвищення продуктивності бугайців і покращення фізико-хімічних та біохімічних властивостей м'яса в умовах дефіциту мікроелементів : патент 14349 Україна : МПК 14349, A23K 1/18
Автори: Кравців, Роман Йосипович
Паска, Марія Зіновіївна
Ковальчук, Руслан Леонідович
Личук, Микола Григорович
Kravtsiv, Roman Yosypovych
Paska, Mariia Zinoviivna
Kovalchuk, Ruslan Leonidovych
Lychuk, Mykola Hryhorovych
Ключові слова: продуктивність бугайців
фізико-хімічні властивості м'яса
дефіцит мікроелементів
патент
Дата публікації: 28-жов-2020
Бібліографічний опис: Спосіб підвищення продуктивності бугайців і покращення фізико-хімічних та біохімічних властивостей м'яса в умовах дефіциту мікроелементів : патент 14349 Україна : МПК 14349, A23K 1/18 / Кравців Р. Й., Паска М. З., Ковальчук Р. Л., Личук М. Г. - № u200510519; заявл. 07.11.2005; опубл.15.05.2006, Бюл. № 5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27107
Розташовується у зібраннях:Патенти та авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2006, патент Кравців Р.Й., Паска М.З., Ковальчук Р.Л., Личук М.Г. (1).pdf131.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.