Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27102
Title: Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Ощипок, І. М.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Oshchypok, I. M.
Keywords: технологія жирів
технологія жирозамінників
робоча програма
Issue Date: 28-Oct-2020
Citation: Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників" / розроб. Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2004. - 22 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27102
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
метод.вказ._2004_виробнича практика.pdf317.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.