Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27102
Назва: | Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників" |
Автори: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Ощипок, І. М. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Oshchypok, I. M. |
Ключові слова: | технологія жирів технологія жирозамінників робоча програма |
Дата публікації: | 28-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Робоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників" / розроб. Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2004. - 22 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27102 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
метод.вказ._2004_виробнича практика.pdf | 317.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.