Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія Зіновіївна-
dc.contributor.authorPaska, Mariia Zinoviivna-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-10-26T08:16:01Z-
dc.date.available2020-10-26T08:16:01Z-
dc.date.issued2020-10-26-
dc.identifier.citationСтандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" / розроб. Паска М. З. та ін. - Київ : МОН України, 2020. - 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвища освітаuk_UA
dc.subjectстандарт вищої освіти Україниuk_UA
dc.subjectвиробництво та технологіїuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.titleСтандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Kharchovi_tekhnolohiyi_mahistr_стандард_розробник Паска.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.