Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049
Назва: Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"
Автори: Паска, Марія Зіновіївна
Paska, Mariia Zinoviivna
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: вища освіта
стандарт вищої освіти України
виробництво та технології
харчові технології
Дата публікації: 26-жов-2020
Бібліографічний опис: Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" / розроб. Паска М. З. та ін. - Київ : МОН України, 2020. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Kharchovi_tekhnolohiyi_mahistr_стандард_розробник Паска.pdf1.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.