Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049
Назва: | Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" |
Автори: | Паска, Марія Зіновіївна Paska, Mariia Zinoviivna Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | вища освіта стандарт вищої освіти України виробництво та технології харчові технології |
Дата публікації: | 26-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" / розроб. Паска М. З. та ін. - Київ : МОН України, 2020. - 14 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181_Kharchovi_tekhnolohiyi_mahistr_стандард_розробник Паска.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.