Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049
Title: Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"
Authors: Паска, Марія Зіновіївна
Paska, Mariia Zinoviivna
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: вища освіта
стандарт вищої освіти України
виробництво та технології
харчові технології
Issue Date: 26-Oct-2020
Citation: Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" / розроб. Паска М. З. та ін. - Київ : МОН України, 2020. - 14 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049
Appears in Collections:Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Kharchovi_tekhnolohiyi_mahistr_стандард_розробник Паска.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.