Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049
Title: | Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" |
Authors: | Паска, Марія Зіновіївна Paska, Mariia Zinoviivna Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | вища освіта стандарт вищої освіти України виробництво та технології харчові технології |
Issue Date: | 26-Oct-2020 |
Citation: | Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" / розроб. Паска М. З. та ін. - Київ : МОН України, 2020. - 14 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27049 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Kharchovi_tekhnolohiyi_mahistr_стандард_розробник Паска.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.