Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія Зіновіївна-
dc.contributor.authorPaska, Mariia Zinoviivna-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-10-21T07:52:09Z-
dc.date.available2020-10-21T07:52:09Z-
dc.date.issued2020-10-21-
dc.identifier.citationПаска М. З. Організація роботи сомельє : силабус курсу освітній ступінь: бакалавр, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Паска Марія Зіновіївна. - Львів, 2020. - 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26964-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectорганізація роботи сомельєuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОрганізація роботи сомельє : силабус курсу освітній ступінь: бакалавр, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СИЛАБУС ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ_Паска.pdf321.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.