Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26964
Назва: | Організація роботи сомельє : силабус курсу освітній ступінь: бакалавр, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Паска, Марія Зіновіївна Paska, Mariia Zinoviivna Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | організація роботи сомельє готельно-ресторанний бізнес силабус кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 21-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Паска М. З. Організація роботи сомельє : силабус курсу освітній ступінь: бакалавр, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Паска Марія Зіновіївна. - Львів, 2020. - 4 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26964 |
Розташовується у зібраннях: | Силабуси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СИЛАБУС ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ_Паска.pdf | 321.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.