Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26964
Назва: Організація роботи сомельє : силабус курсу освітній ступінь: бакалавр, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Паска, Марія Зіновіївна
Paska, Mariia Zinoviivna
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: організація роботи сомельє
готельно-ресторанний бізнес
силабус
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 21-жов-2020
Бібліографічний опис: Паска М. З. Організація роботи сомельє : силабус курсу освітній ступінь: бакалавр, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Паска Марія Зіновіївна. - Львів, 2020. - 4 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26964
Розташовується у зібраннях:Силабуси

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СИЛАБУС ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ_Паска.pdf321.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.