Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-10-21T07:45:27Z-
dc.date.available2020-10-21T07:45:27Z-
dc.date.issued2020-10-21-
dc.identifier.citationОрганізація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2020. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26963-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectорганізація роботи сомельєuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОрганізація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РП Орг. сомельє 4 курс_Паска_Маслійчук.pdf769.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.