Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26963
Title: | Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | організація роботи сомельє готельно-ресторанний бізнес робоча програма кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 21-Oct-2020 |
Citation: | Організація роботи сомельє : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2020. - 12 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26963 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РП Орг. сомельє 4 курс_Паска_Маслійчук.pdf | 769.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.