Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26959
Назва: Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговування” cпеціальність, 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
управління проектами
робоча програма
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 21-жов-2020
Бібліографічний опис: Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів галузь знань 24 „Cфера обслуговування” cпеціальність, 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 25 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі» є формування у майбутніх фахівців галузі готельної та ресторанної справи належних практичних вмінь і навичок застосування універсального інструментарію розробки та реалізації проєктів з метою досягнення ефективного існування та розвитку організації, надання студентам знань з основ управління проєктами і навчання методиці складання, планування та аналізу проєктів. За допомогою цього модулю студент має опанувати методологію, необхідну для успішного управління проєктами, а також набуття навичок впровадження проєктних рішень у практичну діяльність.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26959
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РНП_УПГРБ_Гузар.pdf889.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.