Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26904
Назва: Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа”
Автори: Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: сомельє
організація роботи
навчальна програма
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 19-жов-2020
Бібліографічний опис: Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2020. - 7 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26904
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальна програма сомельє_Паска_Маслійчук.pdf499.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.