Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26897
Назва: | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : залікові вимоги з навчальної дисципліни |
Автори: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес діяльність підприємств залікові вимоги кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 19-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Гузар У. Є. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : залікові вимоги з навчальної дисципліни / Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 4 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26897 |
Розташовується у зібраннях: | Залікові вимоги |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Залікові вимоги_АДПГРБ.pdf | 312.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.