Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26897
Назва: Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : залікові вимоги з навчальної дисципліни
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
діяльність підприємств
залікові вимоги
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 19-жов-2020
Бібліографічний опис: Гузар У. Є. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : залікові вимоги з навчальної дисципліни / Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 4 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26897
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Залікові вимоги_АДПГРБ.pdf312.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.