Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26881
Назва: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: індустрія гостинності
конкурентоспроможність
робоча програма
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 16-жов-2020
Бібліографічний опис: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - 2020. - 43 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26881
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РНП_КЗІГ_Гузар.pdf1.42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.