Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26880
Назва: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Гузар, У. С.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: конкурентоспроможність
заклади індустрії гостинності
семінарські заняття
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 16-жов-2020
Бібліографічний опис: Гузар У. Є. Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 31 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26880
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практичні_семінарські_КЗІГ_Гузар.pdf1.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.