Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26880
Назва: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Гузар, У. С. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | конкурентоспроможність заклади індустрії гостинності семінарські заняття кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 16-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Гузар У. Є. Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності бізнесу : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 31 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26880 |
Розташовується у зібраннях: | Семінарські та практичні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Практичні_семінарські_КЗІГ_Гузар.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.