Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26879
Назва: | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа |
Автори: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес підприємства аналіз діяльності робоча програма кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 16-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 28 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26879 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РНП_АДПГРБ_2020_Гузар.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.