Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26876
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-10-16T09:50:36Z-
dc.date.available2020-10-16T09:50:36Z-
dc.date.issued2020-10-16-
dc.identifier.citationГузар У. Є. Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни / Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 1 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26876-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectзаклади індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectконкурентноспроможністьuk_UA
dc.subjectоцінювання результатівuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Критерії оцінювання_КЗІГ_Гузар.pdf253.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.