Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26876
Назва: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни |
Автори: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | заклади індустрії гостинності конкурентноспроможність оцінювання результатів кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 16-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Гузар У. Є. Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни / Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 1 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26876 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Критерії оцінювання_КЗІГ_Гузар.pdf | 253.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.