Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26640
Назва: Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ
Автори: Паска, М. З.
Михайлицька, О. Р.
Paska, M. Z.
Mykhailytska, O. R.
Ключові слова: методологія харчової науки
навчальна програма
спеціальність "Харчові технології"
Дата публікації: 17-вер-2020
Бібліографічний опис: Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. М. З. Паска, О. Р. Михайлицька. - Київ, 2016. - 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26640
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методологія харчової науки_програма.pdf283.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.