Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26640
Назва: | Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ |
Автори: | Паска, М. З. Михайлицька, О. Р. Paska, M. Z. Mykhailytska, O. R. |
Ключові слова: | методологія харчової науки навчальна програма спеціальність "Харчові технології" |
Дата публікації: | 17-вер-2020 |
Бібліографічний опис: | Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. М. З. Паска, О. Р. Михайлицька. - Київ, 2016. - 10 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26640 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методологія харчової науки_програма.pdf | 283.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.