Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639
Title: | Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ |
Authors: | Радчук, О. В. Паска, М. З. Мартинюк, І. О. Radchuk, O. V. Paska, M. Z. Martyniuk, I. O. |
Keywords: | харчові науки навчальна програма спеціальність "Харчові технології" |
Issue Date: | 17-Sep-2020 |
Citation: | Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. О. В. Радчук, М. З. Паска, І. О. Мартинюк. - Київ, 2016. - 10 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інноваційний інжиніринг_програма (1).pdf | 860.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.