Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Мартинюк, І. О. | - |
dc.contributor.author | Radchuk, O. V. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Martyniuk, I. O. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-17T11:38:46Z | - |
dc.date.available | 2020-09-17T11:38:46Z | - |
dc.date.issued | 2020-09-17 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. О. В. Радчук, М. З. Паска, І. О. Мартинюк. - Київ, 2016. - 10 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчові науки | uk_UA |
dc.subject | навчальна програма | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Харчові технології" | uk_UA |
dc.title | Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Інноваційний інжиніринг_програма (1).pdf | 860.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.