Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639
Назва: Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ
Автори: Радчук, О. В.
Паска, М. З.
Мартинюк, І. О.
Radchuk, O. V.
Paska, M. Z.
Martyniuk, I. O.
Ключові слова: харчові науки
навчальна програма
спеціальність "Харчові технології"
Дата публікації: 17-вер-2020
Бібліографічний опис: Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. О. В. Радчук, М. З. Паска, І. О. Мартинюк. - Київ, 2016. - 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційний інжиніринг_програма (1).pdf860.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.