Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639
Title: Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ
Authors: Радчук, О. В.
Паска, М. З.
Мартинюк, І. О.
Radchuk, O. V.
Paska, M. Z.
Martyniuk, I. O.
Keywords: харчові науки
навчальна програма
спеціальність "Харчові технології"
Issue Date: 17-Sep-2020
Citation: Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. О. В. Радчук, М. З. Паска, І. О. Мартинюк. - Київ, 2016. - 10 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інноваційний інжиніринг_програма (1).pdf860.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.