Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26143
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-22T11:15:13Z | - |
dc.date.available | 2020-06-22T11:15:13Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Устаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. О. П. Іжевська. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. - 64 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7336-59-3 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26143 | - |
dc.description.abstract | Лабораторні заняття – вид навчальних занять, на яких студенти під керівництвом викладача самостійно виконують лабораторні види робіт з використанням лабораторного та технологічного устаткування, технічних характеристик та інструкцій з експлуатації устаткування, методичних розробок; вивчають розрахунки продуктивності машин і апаратів, окремих вузлів устаткування, добирають сучасне устаткування для готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки для лабораторних робіт складено відповідно до робочої програми дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму. Ресторанне господарство України є важливою функціонально розвиненою складовою частиною туристичної галузі, завданням якої є забезпечення високого рівня комфорту і якості обслуговування туристів та одночасного досягнення його рентабельності. Світова та вітчизняна практика удосконалення технології, технічного та культурного рівня закладів готельно-ресторанного господарства потребує від спеціаліста галузі розширеного науково-технічного кругозору для швидкого освоєння нової техніки, прийняття технічних рішень. Вивчення дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» передбачає набуття теоретичних знань і практичних навичок стосовно оснащення закладів готельно-ресторанного господарства найновішою технікою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК ім. І. Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | лабораторні заняття | uk_UA |
dc.title | Устаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації, вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Устаткування закладів ресторанного господарства.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.