Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2020-06-22T11:15:13Z-
dc.date.available2020-06-22T11:15:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationУстаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. О. П. Іжевська. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. - 64 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7336-59-3-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26143-
dc.description.abstractЛабораторні заняття – вид навчальних занять, на яких студенти під керівництвом викладача самостійно виконують лабораторні види робіт з використанням лабораторного та технологічного устаткування, технічних характеристик та інструкцій з експлуатації устаткування, методичних розробок; вивчають розрахунки продуктивності машин і апаратів, окремих вузлів устаткування, добирають сучасне устаткування для готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки для лабораторних робіт складено відповідно до робочої програми дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму. Ресторанне господарство України є важливою функціонально розвиненою складовою частиною туристичної галузі, завданням якої є забезпечення високого рівня комфорту і якості обслуговування туристів та одночасного досягнення його рентабельності. Світова та вітчизняна практика удосконалення технології, технічного та культурного рівня закладів готельно-ресторанного господарства потребує від спеціаліста галузі розширеного науково-технічного кругозору для швидкого освоєння нової техніки, прийняття технічних рішень. Вивчення дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» передбачає набуття теоретичних знань і практичних навичок стосовно оснащення закладів готельно-ресторанного господарства найновішою технікою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК ім. І. Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectУстаткування закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectлабораторні заняттяuk_UA
dc.titleУстаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.