Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26143
Назва: | Устаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання |
Автори: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia |
Ключові слова: | ресторанне господарство Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства лабораторні заняття |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ЛДУФК ім. І. Боберського |
Бібліографічний опис: | Устаткування закладів ресторанного господарства : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. О. П. Іжевська. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2020. - 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Лабораторні заняття – вид навчальних занять, на яких студенти під керівництвом викладача самостійно виконують лабораторні види робіт з використанням лабораторного та технологічного устаткування, технічних характеристик та інструкцій з експлуатації устаткування, методичних розробок; вивчають розрахунки продуктивності машин і апаратів, окремих вузлів устаткування, добирають сучасне устаткування для готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки для лабораторних робіт складено відповідно до робочої програми дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для студентів галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму. Ресторанне господарство України є важливою функціонально розвиненою складовою частиною туристичної галузі, завданням якої є забезпечення високого рівня комфорту і якості обслуговування туристів та одночасного досягнення його рентабельності. Світова та вітчизняна практика удосконалення технології, технічного та культурного рівня закладів готельно-ресторанного господарства потребує від спеціаліста галузі розширеного науково-технічного кругозору для швидкого освоєння нової техніки, прийняття технічних рішень. Вивчення дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» передбачає набуття теоретичних знань і практичних навичок стосовно оснащення закладів готельно-ресторанного господарства найновішою технікою. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26143 |
ISBN: | 978-617-7336-59-3 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації, вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Устаткування закладів ресторанного господарства.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.