Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25878
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борецький, Юрій | - |
dc.contributor.author | Boretskyi, Yurii | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-27T07:09:35Z | - |
dc.date.available | 2020-05-27T07:09:35Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-27 | - |
dc.identifier.citation | Біохімія : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2020. - 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25878 | - |
dc.description.abstract | Мета дисципліни: розширити знання студентів про будову основних компонентів живих клітин та продуктів харчування, створити у студентів розуміння логічного зв'язку законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві, зберіганні, приготуванні і споживанні харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | Біохімія | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.title | Біохімія : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
силабус_ОД_біохімія_ГРС.pdf | 572.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.