Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25877
Title: | Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа" факультету туризму |
Authors: | Борецький, Юрій Параняк, Наталія Boretskyi, Yurii Paraniak, Nataliia Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни Біохімія спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми лабораторних занять самостійна робота індивідуальні завдання контрольні питання рекомендована література |
Issue Date: | 27-May-2020 |
Citation: | Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Параняк Н. М., Борецький Ю. Р. - Львів, 2019. - 11 с. |
Abstract: | Мета : оволодіти знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем. Оволодіти знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, та ліпіди. Вивчити їх будову, властивості, вміст в організмі та біологічну роль. З’ясувати будову, властивості, біологічну роль білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму. Ознайомитися з ферментами і функціями, які вони оволодіти знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і на клітинному рівні, обмін жирів в організмі і при м’язовій діяльності зокрема, з’ясувати обмін білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму виконують в організмі. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25877 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
robocha_biochim_ГРС.pdf | 454.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.