Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25877
Назва: Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа" факультету туризму
Автори: Борецький, Юрій
Параняк, Наталія
Boretskyi, Yurii
Paraniak, Nataliia
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
Біохімія
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лабораторних занять
самостійна робота
індивідуальні завдання
контрольні питання
рекомендована література
Дата публікації: 27-тра-2020
Бібліографічний опис: Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Параняк Н. М., Борецький Ю. Р. - Львів, 2019. - 11 с.
Короткий огляд (реферат): Мета : оволодіти знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем. Оволодіти знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, та ліпіди. Вивчити їх будову, властивості, вміст в організмі та біологічну роль. З’ясувати будову, властивості, біологічну роль білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму. Ознайомитися з ферментами і функціями, які вони оволодіти знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і на клітинному рівні, обмін жирів в організмі і при м’язовій діяльності зокрема, з’ясувати обмін білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму виконують в організмі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25877
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
robocha_biochim_ГРС.pdf454.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.