Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25876
Назва: | Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів спеціальність "Готельно-ресторанна справа" лабораторна робота |
Дата публікації: | 26-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 6 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25876 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лабораторна робота_10_Шавель.pdf | 460.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.