Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25876
Назва: Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Шавель, Христина
Shavel, Khrystyna
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
лабораторна робота
Дата публікації: 26-тра-2020
Бібліографічний опис: Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 6 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25876
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лабораторна робота_10_Шавель.pdf460.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.