Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25875
Title: | Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів спеціальність "Готельно-ресторанна справа" лабораторна робота |
Issue Date: | 26-May-2020 |
Citation: | Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 6 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25875 |
Appears in Collections: | Лабораторні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лабораторна робота_9_Шавель.pdf | 442.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.