Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Христина-
dc.contributor.authorShavel, Khrystyna-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2020-05-26T09:38:00Z-
dc.date.available2020-05-26T09:38:00Z-
dc.date.issued2020-05-26-
dc.identifier.citationГігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25870-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексівuk_UA
dc.subjectлабораторна роботаuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.titleГігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лабораторна робота_5_Шавель.pdf437.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.