Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25870
Назва: Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Шавель, Христина
Shavel, Khrystyna
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів
лабораторна робота
харчування
Дата публікації: 26-тра-2020
Бібліографічний опис: Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 5 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25870
Розташовується у зібраннях:Лабораторні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лабораторна робота_5_Шавель.pdf437.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.