Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25870
Title: Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Шавель, Христина
Shavel, Khrystyna
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів
лабораторна робота
харчування
Issue Date: 26-May-2020
Citation: Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 5 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25870
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лабораторна робота_5_Шавель.pdf437.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.