Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25869
Назва: | Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторна робота № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів спеціальність "Готельно-ресторанна справа" |
Дата публікації: | 26-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторна робота № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 8 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25869 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лабораторна робота_4_Шавель.pdf | 470.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.