Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25868
Назва: | Санітарно-гігієнічні вимоги до показників мікроклімату закладів ресторанного господарства : лабораторна робота № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів лабораторна робота заклади ресторанного господарства |
Дата публікації: | 26-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Санітарно-гігієнічні вимоги до показників мікроклімату закладів ресторанного господарства : лабораторна робота № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 10 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25868 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лабораторна робота_3_Шавель.pdf | 535.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.