Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25866
Назва: | Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів лабораторна робота |
Дата публікації: | 26-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 9 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25866 |
Розташовується у зібраннях: | Лабораторні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лабораторна робота_1_Шавель.pdf | 389.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.