Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25856
Назва: | Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» напряму підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму |
Автори: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Ключові слова: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів спеціальність "Готельно-ресторанна справа" програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми лабораторних занять самостійна робота рекомендована література |
Дата публікації: | 25-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» напряму підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 13 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання дисципліни є формування системи знань про санітарію та гігієну як науки, опанування теоретичних основ організації санітарно-гігієнічного забезпечення готельно-ресторанних комплексів, впливу факторів зовнішнього середовища на організм працівників та відвідувачів готельно-ресторанних комплексів, основних санітарних вимог до організації технологічного процесу, санітарно-гігієнічної оцінки якості продуктів харчування, їх зберігання, основних причин та заходів профілактики харчових отруєнь. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25856 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Robocha_GRS_Шавель.pdf | 543.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.