Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25855
Назва: Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму
Автори: Шавель, Христина
Shavel, Khrystyna
Кафедра біохімії та гігієни
Ключові слова: кафедра біохімії та гігієни
Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лабораторних занять
самостійна робота
рекомендована література
Дата публікації: 25-тра-2020
Бібліографічний опис: Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 14 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни є формування системи знань про санітарію та гігієну як науки, опанування теоретичних основ організації санітарно-гігієнічного забезпечення готельно-ресторанних комплексів, впливу факторів зовнішнього середовища на організм працівників та відвідувачів готельно-ресторанних комплексів, основних санітарних вимог до організації технологічного процесу, санітарно-гігієнічної оцінки якості продуктів харчування, їх зберігання, основних причин та заходів профілактики харчових отруєнь.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25855
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navchalna_grs_Шавель.pdf541.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.