Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796
Назва: Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів
Автори: Рибак, Олег
Рибак, Людмила
Банковський, Карл
Rybak, Oleh
Rybak, Liudmyla
Bankovskyi, Karl
Ключові слова: санітарно-гігієнічні вимоги
харчування
агротуризм
Дата публікації: 19-тра-2020
Бібліографічний опис: Рибак О. Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів / Олег Рибак, Людмила Рибак, Карл Банківський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 288-291.
Короткий огляд (реферат): На підставі вивчення передового досвіду кеттерінгу гостей українських і зарубіжних туристичних комплексів, а також вимог чинного законодавства України розроблено основні принципи гігієнічної та виробничої практики організації харчування гостей агротуристичних закладів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796
Розташовується у зібраннях:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zb_FtR_2020_6_68_288-291.pdf536.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.