Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796
Назва: | Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів |
Автори: | Рибак, Олег Рибак, Людмила Банковський, Карл Rybak, Oleh Rybak, Liudmyla Bankovskyi, Karl |
Ключові слова: | санітарно-гігієнічні вимоги харчування агротуризм |
Дата публікації: | 19-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Рибак О. Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів / Олег Рибак, Людмила Рибак, Карл Банківський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 288-291. |
Короткий огляд (реферат): | На підставі вивчення передового досвіду кеттерінгу гостей українських і зарубіжних туристичних комплексів, а також вимог чинного законодавства України розроблено основні принципи гігієнічної та виробничої практики організації харчування гостей агротуристичних закладів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796 |
Розташовується у зібраннях: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zb_FtR_2020_6_68_288-291.pdf | 536.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.