Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25795
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Лариса | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-19T10:19:53Z | - |
dc.date.available | 2020-05-19T10:19:53Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму / Марія Паска, Лариса Баль-Прилипко // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 283-287. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25795 | - |
dc.description.abstract | У статті подано результати дослідження сучасного стану розвитку автентичних м’ясних продуктів, технологію їх приготування та дегустацію у контексті гастрономічного туризму. Виокремлено дегустаційні оцінки якості автентичних продуктів характерних для Західного регіону України. Проаналізовано можливі перспективи та тенденції подальшого розвитку гастрономічного туризму з акцентом на делікатесний м’ясний автентичний продукт Західного регіону | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | автентичні продукти | uk_UA |
dc.subject | м’ясні делікатеси | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.title | Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zb_FtR_2020_6_67_283-287.pdf | 545.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.