Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25795
Назва: | Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму |
Автори: | Паска, Марія Баль-Прилипко, Лариса |
Ключові слова: | автентичні продукти м’ясні делікатеси гастрономічний туризм |
Дата публікації: | 19-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Паска М. Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму / Марія Паска, Лариса Баль-Прилипко // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 283-287. |
Короткий огляд (реферат): | У статті подано результати дослідження сучасного стану розвитку автентичних м’ясних продуктів, технологію їх приготування та дегустацію у контексті гастрономічного туризму. Виокремлено дегустаційні оцінки якості автентичних продуктів характерних для Західного регіону України. Проаналізовано можливі перспективи та тенденції подальшого розвитку гастрономічного туризму з акцентом на делікатесний м’ясний автентичний продукт Західного регіону |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25795 |
Розташовується у зібраннях: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zb_FtR_2020_6_67_283-287.pdf | 545.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.