Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25795
Назва: Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму
Автори: Паска, Марія
Баль-Прилипко, Лариса
Ключові слова: автентичні продукти
м’ясні делікатеси
гастрономічний туризм
Дата публікації: 19-тра-2020
Бібліографічний опис: Паска М. Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму / Марія Паска, Лариса Баль-Прилипко // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 283-287.
Короткий огляд (реферат): У статті подано результати дослідження сучасного стану розвитку автентичних м’ясних продуктів, технологію їх приготування та дегустацію у контексті гастрономічного туризму. Виокремлено дегустаційні оцінки якості автентичних продуктів характерних для Західного регіону України. Проаналізовано можливі перспективи та тенденції подальшого розвитку гастрономічного туризму з акцентом на делікатесний м’ясний автентичний продукт Західного регіону
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25795
Розташовується у зібраннях:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zb_FtR_2020_6_67_283-287.pdf545.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.