Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25794
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorНикига, Оксана-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.contributor.authorNykyha, Oksana-
dc.date.accessioned2020-05-19T10:15:41Z-
dc.date.available2020-05-19T10:15:41Z-
dc.date.issued2020-05-19-
dc.identifier.citationГолод А. Інноваційні фактори розвитку гастрономічного туризму у Львівській області / Андрій Голод, Оксана Никига // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 279-282.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25794-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано сутність і структуру інноваційних факторів розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовано основні напрями їх впливу на регіональному рівні. Обґрунтовано необхідність аналізу впливу інноваційних факторів на процеси розвитку гастрономічного туризму у Львівській області. Виокремлено ключові інноваційні фактори, що впливають на розвиток гастрономічного туризму в регіоні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectінноваційні факториuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.titleІнноваційні фактори розвитку гастрономічного туризму у Львівській областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zb_FtR_2020_6_66_279-282.pdf534.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.