Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25794
Назва: Інноваційні фактори розвитку гастрономічного туризму у Львівській області
Автори: Голод, Андрій
Никига, Оксана
Holod, Andrii
Nykyha, Oksana
Ключові слова: інноваційні фактори
гастрономічний туризм
Дата публікації: 19-тра-2020
Бібліографічний опис: Голод А. Інноваційні фактори розвитку гастрономічного туризму у Львівській області / Андрій Голод, Оксана Никига // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 279-282.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано сутність і структуру інноваційних факторів розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовано основні напрями їх впливу на регіональному рівні. Обґрунтовано необхідність аналізу впливу інноваційних факторів на процеси розвитку гастрономічного туризму у Львівській області. Виокремлено ключові інноваційні фактори, що впливають на розвиток гастрономічного туризму в регіоні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25794
Розташовується у зібраннях:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zb_FtR_2020_6_66_279-282.pdf534.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.