Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25794
Назва: | Інноваційні фактори розвитку гастрономічного туризму у Львівській області |
Автори: | Голод, Андрій Никига, Оксана Holod, Andrii Nykyha, Oksana |
Ключові слова: | інноваційні фактори гастрономічний туризм |
Дата публікації: | 19-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Голод А. Інноваційні фактори розвитку гастрономічного туризму у Львівській області / Андрій Голод, Оксана Никига // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 279-282. |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано сутність і структуру інноваційних факторів розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовано основні напрями їх впливу на регіональному рівні. Обґрунтовано необхідність аналізу впливу інноваційних факторів на процеси розвитку гастрономічного туризму у Львівській області. Виокремлено ключові інноваційні фактори, що впливають на розвиток гастрономічного туризму в регіоні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25794 |
Розташовується у зібраннях: | "Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zb_FtR_2020_6_66_279-282.pdf | 534.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.