Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25758
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Голод, Андрій | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Коркуна, Орислава | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-18T15:53:19Z | - |
dc.date.available | 2020-05-18T15:53:19Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання / розроб. Гузар У. Є., Голод А. П., Паска М. З., Іжевська О. П., Коркуна О. І,, Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25758 | - |
dc.description.abstract | Метою навчальної практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості студентів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | програма практики | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Програми практик |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Наскрізна програма практики ГРС.pdf | 804.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.