Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25758
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-05-18T15:53:19Z-
dc.date.available2020-05-18T15:53:19Z-
dc.date.issued2020-05-18-
dc.identifier.citationНаскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання / розроб. Гузар У. Є., Голод А. П., Паска М. З., Іжевська О. П., Коркуна О. І,, Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25758-
dc.description.abstractМетою навчальної практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості студентів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectпрограма практикиuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleНаскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Наскрізна програма практики ГРС.pdf804.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.